Pop Up Softener 50 ml.

Printen
Pop Up Softener
Verkoopprijs: € 7,99
Standaard prijs:
Beschrijving

Dit product is bedoeld om hard(er) geworden Pop Up’s soepeler en veerkrachtiger te maken.

De werkwijze: druppel wat Pop Up Softener op de Pop Up’s en schudt het potje goed zodat alle Pop Up’s vochtig zijn. U doet het helemaal goed wanneer er op de bodem een beetje vloeistof is te zien. Dat schudden dient enkele malen per week herhaald te worden,dan hebben de Pop Up’s deze vloeistof opgenomen. Een pot hard geworden Pop Up’s kan (na verloop van tijd) gemakkelijk 5 ml Pop Up Softener absorberen. En zelfs meer ook! U kunt dus deze vloeistof blijven toevoegen totdat u tevreden bent. Zou u per ongeluk te veel hebben toegevoegd, geen probleem. Schud het potje dan elke dag totdat de vloeistof is opgenomen. Het proces kunt u trouwens bespoedigen door de Pop Up’s in een warme omgeving te zetten. 

Als bonus is aan de Pop Up Softener nog een attractor toegevoegd. Een dergelijk behandelde Pop Up zal onder water deze attractor uitlekken. Hoe meer Pop Up Softener is gebruikt, hoe attractiever de Pop Up zal worden! En uiteraard is ervoor gezorgd dat de Pop Up’s niet kunnen gaan schimmelen als gevolg van deze behandeling!

Zijn er ook nadelen aan het gebruik van de Pop Up Softener: jazeker! Ten eerste zal de drijfkracht iets minder worden, toch iets om  rekening mee te houden. Ten tweede zal een iets zachtere Pop Up ook wat sneller water opnemen. En daardoor wat kwetsbaarder worden ten aanzien van ongenode gasten die aan tafel verschijnen.

Zoals u ziet, het blijft een kwestie van afwegen!