Ideal Gratis

Bancontact Gratis

Paypal € 1,21

Bankoverschrijving Gratis


Mocht u toch nog vragen hebben omtrent onze betaalopties neemt u dan gerust contact op per e-mail of per telefoon. Wij helpen u graag verder.

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. Afrekenen doet u in de vertrouwde betaalomgeving van uw bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Vervolgens selecteert u de bank waarbij u bent aangesloten. Daarna wordt u doorgeleid naar uw bankomgeving waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. De bank vraagt een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt vervolgens direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct uw bestelling.  

Bankoverschrijving

U kunt uw aankopen eenvoudig betalen via een bankoverschrijving. Indien u voor deze betaalmethode kiest ontvangt u in uw bevestigingsmail gegevens om de betaling te kunnen verrichten.Let op: de bestelling wordt pas verzonden na de verwerking van uw betaling. Indien u kiest voor deze betaalmethode is de levertijd langer dan normaal.

PayPal

Betalen via PayPal gaat gemakkelijk en snel. Tijdens het bestelproces kiest u voor betaalwijze PayPal en vervolgens wordt u meteen doorgeleid naar uw PayPal account, waar u de betaling kunt afronden.

Let op: betalen via PayPal is niet gratis op deze site. Wij brengen hiervoor €1,21 per bestelling extra in rekening.

Bancontact/Mister Cash

Mister Cash is de meest gemakkelijke en veilige manier van online shoppen en betalen. U rekent af in uw eigen vertrouwde betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met Mister Cash wenst te betalen, vervolgens selecteert u de bank waarbij u bent aangesloten. Daarna wordt u automatisch doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaarstaat. De bank verzoekt u dan een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij versturen direct uw bestelling.