Kenneth Lenzen

Mijn naam is Kenneth Lenzen. Ik ben al op heel jonge leeftijd begonnen met vissen; zoals waarschijnlijk iedereen met de vaste hengel, daarna met een pickertje. Na enkele “ontmoetingen” met karper, waarbij korte metten werd gemaakt met mijn materiaal, kreeg ik van mijn vader mijn eerste karperhengel.

 

Met een fiets als enige vervoersmiddel werden al snel alle dichtbijgelegen vijvertjes onveilig gemaakt. Van mijn vader leerde ik om zelf aas te maken, deze maakte altijd gebruik van flavours en allerlei attractors van Keen Carp. Ik kon merken dat dit het verschil kon maken, zeker wanneer er weer eens overal slecht gevangen werd.

 

Enkele jaren geleden kreeg ik de kans om mijzelf te bewijzen als teammember bij Keen Carp. Van Keen Carp heb ik vele tips en aanwijzingen gekregen om mijn vangsten te verbeteren. Ik was niet alleen in staat om (veel) meer vissen te vangen maar ook vissen die zelden tot nooit werden gevangen of die zelfs dood gewaand waren.

 

Naast het bevissen van lokale watertjes in mijn buurt ben ik vele malen in het buitenland vissen geweest. Je kunt daar veel leren omdat de karpers daar snel een leerschool doorlopen om niet gevangen te worden. Onconventioneel vissen wordt steeds belangrijker en dat past prima bij mij omdat ik graag experimenteer. Hierdoor staat mijn PB inmiddels op 29,9 kg.

 

Ik hoop dat ik een aantal vissers ook een beetje kan inspireren om buiten de lijntjes te kleuren.

 

Veel strakke lijnen toegewenst!

 

Kenneth