Over ons

Beste Hengelsportvrienden,

Ons geliefde vissen is er in de loop der jaren niet gemakkelijker op geworden. Daardoor ligt voor ons de nadruk op het “anders doen dan anderen” En dit vertaalt zich in de praktijk in meer aanbeten en succesvolle vangsten.

Reeds sinds 1994 is “Anders bezig zijn dan anderen” onze bedrijfsfilosofie.
Sinds 1994 heeft Keen Carp een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Van een klein aasbedrijf zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf en mogen we heel wat vissers uit landen binnen Europa tot onze trouwe klantenkring rekenen.

Ons bedrijf rust op een solide basis en nog steeds staat kwaliteit als van ouds hoog in het vaandel. Onze producten worden pas op de markt gezet na een nauwgezette productontwikkeling en uitgebreide testfase. Daarbij vinden wij nog steeds de tijd en persoonlijke aandacht voor onze klanten bij vragen en/of opmerkingen. Want wij willen “geen vissers vangen maar vissen vangen”. Wij zijn pas tevreden als onze klanten een mooie vis op hun mat kunnen landen. Dan zijn ook wij beretrots.

Keen Carp was het eerste aasbedrijf in de markt dat begon met het opleiden van de visser. Door de visser meer kennis te geven over de technische aspecten van vissen worden de vangstresultaten enorm verbeterd. Het is niets voor ons om vissers met een product het riet in te sturen. Meer info hierover vind u onder het kopje Workshop.

Uiteraard staan wij altijd open voor suggesties want ook wij blijven leren.

Wij wensen u veel plezier aan de waterkant en vooral vele mooie vissen.

 

Tight lines!